Agile 360 graden feedback

 E-assessmentVoorbeeldrapportPrijs  
Agile 360 graden feedback 27,50
 
De 360° feedback tool is een instrument dat ingezet wordt bij het beoordelen en reflecteren op zichtbaar gedrag en ontwikkeling van een medewerker. De Agile 360 graden feedback is speciaal afgestemd op de vijf factoren van Learning Agility en brengt het leer- en verandervermogen van medewerkers aan de hand van dit model in kaart op vijf onderdelen: Results Agility, Peoply Agility, Mental Agility, Change Agility en Self-awareness. De Agile 360 graden feedback is heel geschikt als meetinstrument en uitgangspunt voor organisaties die een Agile werkmethodiek implementeren. In combinatie met de AgileScan biedt de 360 een totaalpakket voor het begeleiden van de gedragsverandering van medewerkers naar agile werken.

De 360 graden feedback tool is beschikbaar in een self-service portal, waarbij de medewerker vanuit verschillende invalshoeken feedback kan vragen, bijvoorbeeld collega’s, leidinggevenden en anderen die rechtstreeks met hem/haar samenwerken. Het is zelfs mogelijk om leveranciers en/of klanten bij de feedback te betrekken. De medewerker krijgt zo snel en effectief inzicht in sterke en zwakke punten en de ontwikkelruimte. De 360 graden feedback tool is een praktisch uitgangspunt bij ontwikkeltrajecten en is het middel om ontwikkeling ook objectief te monitoren. De tool biedt ook de mogelijkheid tot het genereren van voortgangsanalyses en groepsrapportages om de ontwikkeling van bijvoorbeeld teams of afdelingen te volgen.

De 360 graden feedbacktool kan door medewerkers gebruikt worden op ons self-service portaal ‘Tools4Performance’. Na het bestellen van de 360 graden feedbacktools ontvang je binnen 2 werkdagen een persoonlijk inlogaccount en neemt een adviseur van NewHR contact met je op voor nadere toelichting. Vanuit dit account kun je zelf medewerkers toegang geven tot de tool en een 360 graden feedback onderzoek voor ze klaarzetten.

De tool geeft antwoord op de vragen:
  • Hoe beoordeelt de medewerker zichzelf op basis van het Learning Agility model?
  • Hoe beoordelen feedbackgevers de medewerker op basis van het Learning Agility model?
  • Waar bevinden zich sterke en ontwikkelpunten?
  • Hoe ontwikkelen medewerkers over tijd?

Onderdelen
  • Feedbackvragenlijst op basis van competenties of gedragsvaardigheden
  • Persoonlijke feedbackrapportage ( Voorbeeldrapport )
  • Voortgangsanalyse ( Voorbeeldrapport )
  • Optioneel: Groepsanalyse

Contact

Contact
X

Waar kunnen wij mee helpen?

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag
Stuur mij een kopie van dit bericht