Agile werken

Agile werken

Agile werken

Agile werken

Faciliteer gedragsverandering en creŽer een wendbare organisatie

Steeds meer organisaties stappen over op agile werkmethodes. Wendbaarheid is voor bedrijven van een steeds groter belang in een continu veranderende markt, vooral met de opkomst van nieuwe technologieŽn en een krappe arbeidsmarkt. Wel blijkt het implementeren van agile werken in de praktijk weerbarstig. De wendbaarheid van een organisatie is voor een groot deel afhankelijk van de mensen in de organisatie. Zo vraagt het implementeren van agile werken veel van het leer- en verandervermogen (Learning Agility) van medewerkers. Door de Learning Agility van medewerkers in kaart te brengen kan een beeld worden gevormd van het vermogen van de organisatie om te leren van nieuwe ervaringen en het snel en flexibel ontwikkelen van nieuw effectief gedrag.

De toolkit Agile werken biedt jou de mogelijkheid om de Learning Agility van de organisatie in kaart te brengen en belangrijker; te inventariseren welke kansen en risicoís er bestaan ten aanzien van de wendbaarheid van de medewerkers in jouw organisatie. Op deze manier kan de omslag naar Agile werken onderbouwd worden gemaakt en kan ook een realistische inschatting worden gemaakt van de haalbaarheid en de meest effectieve implementatiestrategie.

Hoe wendbaar zijn de medewerkers binnen jouw organisatie?

Doe de gratis Quickscan Learning Agility en krijg direct inzicht in de wendbaarheid van jouw organisatie!

Agile werken wordt steeds vaker toegepast binnen organisaties. Hierbij is het van groot belang dat medewerkers zich wendbaar kunnen opstellen, uitdagingen willen aangaan en open staan voor ontwikkeling en begeleiding. Want het succes van agile werken begint en eindigt bij de medewerkers binnen je organisatie!

Kom er achter waar jouw organisatie staat en krijg een indicatie van de kansen en belemmeringen ten aanzien van de medewerkers binnen jouw organisatie rondom Learning Agility. Start direct met onze gratis Quickscan Learning Agility en ontvang de uitslag direct in de vorm van een persoonlijke rapportage in je mailbox!

Klik hier voor de gratis Quickscan Learning Agility

Producten

AgileScanInzicht in learning agility
AgileScan
  • AgileScanÄ 45,50
Bekijk dit product
Agile 360 graden feedbackIn kaart brengen van zichtbaar gedrag rondom agile werken
Agile 360 graden feedback
  • Agile 360 graden feedbackÄ 27,50
Bekijk dit product

Contact

Contact
X

Waar kunnen wij mee helpen?

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag
Stuur mij een kopie van dit bericht