Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame Inzetbaarheid

Leg de basis voor een vitale, toekomstbestendige organisatie!

Duurzame inzetbaarheid is een thema waar organisaties heel verschillend invulling aan geven. Mede daardoor is het juist ook een onderwerp dat veel vragen oproept als je er concreet mee aan de slag wilt. Want hoe houd je medewerkers inzetbaar, gezond, fit en vitaal en zorg je dat ze zich blijvend ontwikkelen? En daar komt ook nog eens het aspect ‘eigen verantwoordelijkheid’ bij en zijn er onderwerpen waar je als werkgever niet altijd invloed op hebt.
 
Uit onderzoek blijkt dat als je investeert in bewustwording bij medewerkers en in persoonlijke ontwikkeling, dat direct gevolgen heeft voor het ervaren van werkgeluk, resulteert in minder ziekteverzuim en dat de productiviteit van medewerkers toeneemt. Met de instrumenten uit de toolkit duurzame inzetbaarheid krijg je hiertoe praktische handvatten om inzicht te krijgen in kansen en risico’s ten aanzien van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen jouw organisatie. Medewerkers krijgen daarbij inzicht in wat zij zelf kunnen doen om inzetbaar te blijven en zich te ontwikkelen.

Producten

InzetbaarheidScanInzicht in de persoonlijkheid en werkbeleving van een medewerker.
InzetbaarheidScan
  • InzetbaarheidScan€ 45,50
Bekijk dit product
InzetbaarheidDeepscanUitgebreid inzicht in de kansen en risico’s rondom inzetbaarheid. Hét online alternatief voor een assessment.
InzetbaarheidDeepscan
  • InzetbaarheidDeepscan€ 286,00
Bekijk dit product
VitaliteitsCheckInzicht in de vitaliteit en inzetbaarheid van een medewerker
VitaliteitsCheck
  • VitaliteitsCheck€ 28,50
Bekijk dit product
WerkgelukCheckInzicht in het werkgeluk van jouw medewerker
WerkgelukCheck
  • WerkgelukCheck€ 28,50
Bekijk dit product

Contact

Contact
X

Waar kunnen wij mee helpen?

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag
Stuur mij een kopie van dit bericht