Werving & Selectie

Werving & Selectie

De juiste persoon op de juiste plek!

Een mooi CV met de juiste werkervaring en opleidingen en een goede klik met de kandidaat is niet altijd een garantie voor succes. Juist in deze tijd, waarin beslissingen nemen in groeiende organisaties steeds ingewikkelder wordt, is het belangrijk om ook objectief te kijken naar de persoon achter het CV. Het bouwen aan een duurzame relatie begint al bij een kwalitatief en gestroomlijnd recruitmentproces, waarbij zowel werkgever als (potentiële) medewerker zich goed oriënteert, voordat belangrijke beslissingen of keuzes worden gemaakt.
 
Kwalitatieve kandidaten selecteren en objectief onderbouwen of iemand wel of niet aansluit bij een rol of functie hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Onze producten, met concrete en toepasbare rapportages op het gebied van werving & selectie geven antwoord op vragen als: Wie is de kandidaat of sollicitant? Wordt iemand gelukkig van de beoogde functie en werkzaamheden? Heeft hij/zij (persoonlijke) ruimte om de nieuwe baan met enthousiasme op te pakken?

Producten

PersoonlijkheidsanalyseLaagdrempelig inzicht in de persoonlijkheid en gedragsvoorkeuren van een (potentiële) medewerker.
Persoonlijkheidsanalyse
  • Persoonlijkheidsanalyse€ 28,50
Bekijk dit product
SelectieScanInzicht in de match tussen kandidaat, rol/functie en de organisatie.
SelectieScan
  • SelectieScan€ 45,50
Bekijk dit product
SelectieDeepscanUitgebreid inzicht in de kandidaat. Hét online alternatief voor een selectieassessment.
SelectieDeepscan
  • SelectieDeepscan€ 286,00
Bekijk dit product
CapaciteitentestsIn kaart brengen van het werk- en denkniveau.
Capaciteitentests
  • Capaciteitentest MBO€ 50,00
  • Capaciteitentest HBO€ 50,00
  • Capaciteitentest WO€ 50,00
Bekijk dit product

Klantencases: het thema in de praktijk

Movers & Shakers: Het creëren van een duurzame match
"Selecteren op basis van alleen CV is niet allesomvattend, het is juist belangrijk om tevens de persoonlijkheid van een kandidaat mee te nemen. Door het meewegen van zowel de persoonlijkheid als iemand werkervaring ontstaat een completer beeld van een kandidaat, waardoor de kans op een duurzame match vergroot wordt."

Contact

Contact
X

Waar kunnen wij mee helpen?

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag
Stuur mij een kopie van dit bericht